joi, 24 ianuarie 2013

M-am saturat de SOCANT


SOCANT, INSPAIMANTATOR, NEWS ALERT, IMAGINI INCREDIBILE, DEZASTRU, COSMAR,  FABULOS, INFIORATOR, SCANDAL - OTV-ul a murit, dar reteta a prins. 

Ziare si portaluri de stiri pe care le credeam a fi de calitate te "roaga" sa le citesti balivernele ademenindu-te cu titluri ce provoaca scarba. ANUNTUL A FOST FACUT CHIAR ACUM. URMEAZA DEZASTRUL. Cam asa suna invitatia de a citi un material despre nimic. 

Scoala lui D.D. a prins. Audienta se poate face si fara continut. Prostimea-i multa si dornica sa caste gura. Nu conteaza cine si de ce vine in pagina ta. Important e clickul. Nu conteaza de unde vine. Clickul masoara audienta. Si audienta mare inseamna reclama scumpa. Bani. SOCANT. DEZASTRU. Orice, dar sa iasa bani. 

Ei bine, va anunt ca n-o sa tina. Eu m-am lecuit. Nu mai intru pe site-urile otevizate. Usor, usor oamenii, cat de prosti ar fi, isi dau seama ca sunt pacaliti. Si se si plictisesc de atata COSMAR, DEZASTRU. APOCALIPSA.

Daca nu-i inchide statul, in cazul in care au copiat chiar toata reteta OTV-ului, ce le ramane de facut elevilor lui Diaconescu? Ori revin la stiri si titluri logice, lucrate in scoala literei, ori inventeaza titlul olfactiv, cu perceptie imediata, si inunda pixelii cu articole spumoase, gen RAHAT, CACAT. Si-or ajunge de unde au plecat!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu