Termeni si conditii

Idei si replici:

-este un blog unde se posteaza texte cu iz ironic, pamfletar.
-scopul este acela de a descreti fruntile oamenilor, animalelor, pasarilor, etc..
-orice cititor de buna credinta este binevenit; cei de rea credinta sunt rugati sa stea de-o parte.
-nu incercati sa ne copiati ideile, textele, arogantele. Vor veni altele.
-publica niste opinii care nu trebuie luate in seama. Informatiile nu sunt veridice, ci paralele cu realitatea.

Daca nu stiti de gluma, dati-ne de stire. 


http://idei-si-replici.blogspot.ro nu raspunde de atacurile altora avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Dreptul de copyright pentru textele aparute pe acest blog este detinut de proprietarul acestui blog, gazduit cu amabilitate de Blogger. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al detinatorului acestui umil blog. Restul tine de penal. 

http://idei-si-replici.blogspot.ro nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Politică de confidențialitate: terțe părți pot plasa și citi module cookie în/din browserele utilizatorilor sau pot utiliza semnalizatoare web pentru a culege informații ca urmare a difuzării de anunțuri pe http://idei-si-replici.blogspot.ro.

Google utilizează modulul cookie DoubleClick pe site-urile editorilor care afișează anunțuri AdSense pentru conținut.

Anunturi  marketing afiliat: ProfitShare & Altex Afiliere
http://idei-si-replici.blogspot.ro nu sustine personal produsele si serviciile promovate prin intermediul acestor platforme. Site-urile si companiile regasite in aceste anunturi nu sunt afiliate cu http://idei-si-replici.blogspot.ro.
Afilieri existente pe site:
-http://idei-si-replici.blogspot.ro si https://profitshare.ro;
-http://idei-si-replici.blogspot.ro si http://afiliere.altex.ro.

Nu comercializam produse electronice sau de alta natura si nu ne asumam raspunderea pentru comertul practicat de cei care au reclame pe acest blog. Cititi cu atentie termenii si conditiile lor.


Comentariile
Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si comentariilor postate si isi asuma eventualele daune in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.

http://idei-si-replici.blogspot.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.